Vill du skicka pengar till HHT Sverige?

Ungefär två tusen svenskar drabbas av HHT och 90% bär på sjukdomen utan att veta om detta. Om du vill stödja HHT Sverige i kampen för att minska antalet icke diagnostiserade i Sverige och förbättra behandling, går det bra att betala in direkt till vårt plusgironummer hos Nordea eller swisha till oss.  Vänligen skriv ditt namn och email när du betalar.  Då kommer vi att skicka dig ett bekräftelsemail.

Nordea: pg. 890-4237, HHT Sverige patientföreningen


Swisha oss ditt stöd

SWISH # 123 399 6220 HHT Sverige patientföreningen

ETT STORT TACK TILL ALLA  SOM SKÄNKT GÅVOR!

Vi är jättetacksamma för ert stöd eftersom vi är i behov av kontinuerlig finansering.

Stort tack till KE Palms Åkeri AB

Stort tack till Johan Engelin &  Grindsby Enterprise, Henån

HHT näsdukshållare

Pris:  100 kr/styck

Beställ näsdukshållare med texten "HHT" och bidra till HHT Sverige patientföreningen. Pengar används för att sprida medvetenhet om sjukdomen och behandling här  i Sverige. 

För att beställa: 

1. skicka ett mail till osler@hhtsverige.org med information om antalet du vill beställa, först namn och efter namn, gatuadress och postnummer, stad  & ort, telefonnummer och e-postadress,

2. Swisha (eller betala) 100 kr/styck till HHT Sverige.  

SWISH #123 399 6220 eller bankgironummer hos Nordea: 890-4237 HHT Sverige patientföreningen

Födelsedagspresenter

Om du vill skänka pengar till HHT Sverige i stället för födelsedagspresenter till någon, räcker det med att sätta in ditt namn och email samt personens namn i samband när ni swishar eller betalar in direkt.

Tack för att du vill veta mer om oss. Om du skulle vilja hjälpa oss i vårt HHT arbete, skulle vi vara väldigt tacksamma!   Vi är en ideell organisation med bas i Skåne som verkar för att sprida medvetenhet om HHT (också kallad Oslers sjukdom).  Organisationen är partipolitiskt och religiöst obunden.  


HHT Sverige patientföreningsstyrelse

osler@hhtsverige.org